Terugzend beleid

Terugzend beleid
We hebben een 14 dagen terugzend beleid, dit wil zeggen dat je 14 dagen na ontvangst van je bestelling een terugzending kan vragen. 

Om een artikel terug te kunnen sturen moet het in de zelfde staat zijn waarin je het gekregen hebt, dit wil zeggen niet gebruikt, in de verpakking met label. Je hebt ook een aankoopbewijs/bestelbevestiging nodig. 

Om terug te sturen zend je een mail naar info@toutvert.be. 
Graag aangeven welk artikel je wil terugsturen en waarom. 
Als je terugzending aanvaard en verwerkt is krijg je van ons een bevestigingsmail met verzendlabel om deze terug te sturen. 
Zendingen die zonder deze bevestingsmail worden teruggestuurd zullen niet aanvaard worden. 

Voor verdere vragen hierover kan je ook steeds mailen naar info@toutvert.be


 Beschadigingen of incorrecte leveringen
Gelieve je bestelling steeds na te kijken bij ontvangst. Indien je pakje beschadigd aankomt gelieve hier ook foto van te nemen en dit te bezorgen. Als je een verkeerd item hebt ontvangen kan er gemaild worden naar info@toutvert.be en doen wij het nodige om dit op te lossen.


Uitzonderingen/niet retourneerbare items
Bestellingen die met korting werden aangekocht en cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden. Gezien het voornamelijk om schoonheidsproducten gaat kunnen ook geopende/geteste verpakkingen uiteraard niet meer teruggenomen worden.


Omruiling

Om er zeker van te zijn dat je je nieuw item snel ontvangt kan je best een nieuwe bestelling doen. 


European Union 14 day cooling off period Europese Unie 14 dagen omruilperiode
Voor zendingen, verstuurd binnen de Europese Unie, mogen steeds binnen de 14 dagen zonder reden geannuleerd of geretourneerd worden. 
Items mogen wel niet gebruikt zijn en moeten nog in perfecte staat zijn. 
Bewijs van aankoop is hiervoor wel noodzakelijk.e.


Terugbetaling
Zodra je terugezending is aangekomen zullen wij deze nakijken en laten we de klant weten of deze is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt er automatisch terugbetaald binnen de 10 werkdagen via je originele betaalwijze. 
Hou er rekening mee dat je bank ook mogelijks enkele dagen nodig heeft voor de verwerking. 
Als er meer dan 15 werkdagen voorbij zijn zonder dat je je terugbetaling hebt ontvangen mag je een mailtje sturen naar info@toutvert.be.